Thursday, February 6, 2014

La mare és una madrassa

La mare és una madrassa " , o llocs d'aprenentatge , on la formació de l'ànima i el lloc per educar els nens . Un cop en el seu significat , Wisata Pulau Pramuka perquè la mare era molt instrumental en la formació dels nens com la pròxima generació bangsa.Namun no pocs , la gent ha fracassat en educar els nens a ser d'una manera, lluny dels ideals del fill piadós .
Mare Wirianingsih neix fa 46 anys la pena diteladanani en l'educació dels nens . Provats 3 nens han memoritzat l'Alcorà , mentre que els altres 7 en l'Alcorà penghafal . Es podria argumentar que aquests nens a la qualitat humana en el seu entorn , fins i tot llavors molts diamanahi pel medi ambient .
Espósa de Mumtammimul Iula , SH , va explicar la ciència i l'experiència sobre com construir les famílies perquè els nens siguin camps piadoses i caritatives als ulls de condicionament per als seus pares . D'acord amb una família donarà a llum als nens que es va classificar i piadós no pot separar-se de la funció del marit a la família , també el procés de recerca d'un marit i una esposa que sholihat . L'estat serà millor si bé la mare , perquè d'aquesta manera es pot donar a llum als nens bons , que en realitat és la propera generació en el futur , especialment quan van aconseguir el mandat de ser líders .
Les mares que havien assistit al judici de la Comissió sobre la Condició de la Dona a Nova York organitzada per les Nacions Unides , va dir sobre les característiques de la mare de qualitat , primer va haver de Taqwa d'Allah . Tant la mare ha de ser intel · ligent, intel · ligent en el sentit del conceptualitzat pel Profeta SAW , que proporcionen la millor vida possible i preparar-se per la mort amb la caritat piadosa com accions , fins que la mare podria organitzar-se per aconseguir la Jasa BUat Website Murah benedicció de Déu. I la tercera , la mare ha de tenir físicament saludable perquè físic saludable beneficiarà altres , o podrien ser útils per a la gent . No menys important segons el president del PP de la Germandat Musulmana és aprendre de viatge de la vida les persones piadoses anteriors , els profetes , els companys , els acadèmics o els herois piadosos .
"El tractament del marit a l'esposa d'un bé com s'ha exemplificat pel profeta és també una cosa molt necessari , de manera que una mare estaria més capacitat a la descendència en última instància , una menor qualitat també . Igual que la història d'Abraham i Agar . Com que dues persones són el poble escollit de Déu qualificats per degradar els servidors de qualitat , així , com el profeta que és també un descendent d'ells " , va dir la dona que està acabant el seu mestratge en Estudis islàmics i la interfície d'usuari de Psicologia .
També va dir que el concepte de l'educació com s'ha dit pel profeta pregar sobre donar educació als nens des de l'edat de set anys , està d'acord amb el desenvolupament de la psiquiatria i de la ciència . Després, després de Aqeel Balig , quan el nen surt de l'oració s'ha de donar sancions , aquesta és una lliçó per als nens a la disciplina en l'oració i l'impacte en la disciplina de la vida . De la mateixa manera, la divisió en tres etapes de l'elaboració d'un període de set anys de desenvolupament del nen ha de millorar . Una altra cosa a considerar és la compacitat de marit i dona en una família que qur'ani , i trobar entorn qur'ani de tota manera, i diligent a la llibreria o biblioteca per trobar coneixement per millorar el coneixement dels infants .
A més, les dones que estan molt preocupats amb els problemes de les dones i els nens es revela sobre la importància de crear un entorn islàmic , és per aconseguir la propietat d'una manera que és lícit , inclosa la beguda , la música que es reprodueix ha d'estar més a prop del diví no és la causa rigors des del cor de Déu . Especialment en l'era de la tecnologia de la informació i el ràpid creixement de la influència del canvi cultural significatiu , " Espero que la mare pot protegir els seus fills de les influències negatives" . Va dir que les dones han de Pulau Pramuka  tenir la facultat i ha de començar ara de totes maneres. No és d'estranyar que se li va preguntar sovint per ser un orador convidat per compartir l'experiència i el coneixement per al kepelosok nivell de competència estrangera i nacional . Esperem que tots podem aprendre d'ell ... Insyallah , Amien .

No comments:

Post a Comment