Friday, January 31, 2014

Østerssopper dyrking ofte mislykkes fordi de teknikker og måter

Østerssopper dyrking ofte mislykkes fordi de teknikker og måter å jordbruk som er mindre sant . Selv lett , å vurdere faktorer som miljø , renslighet , og konsistens under behandling . Hvis disse faktorene ikke kan tas hensyn til så resultatet er mindre enn optimalt med sannsynlig potensial for å forårsake svikt .

østerssoppØsterssopper
Investmandiri.com Bisnis Investasi Online Sebagai Lowongan Kerja, Dan Peluang Usaha Murahlitt kremet hvit kropp med en diameter på 3-14 cm . Disse sopp har mycel . Denne soppfruktlegemersom har høy økonomisk verdi , samt målet om østers sopp dyrking . Østerssopper dyrking teknikker som spenner fra forberedelser til å legge inn høste veldig verdt å merke seg at gründere virkelig forstår så mye kontroll over vedlikehold og kontroll av planteskadegjørere .
FORBEREDELSER PLANT østers sopp dyrkingDe tingene som støtter østerssopp dyrking må vurderes før planting . Forberedelse til å bidra til å skape en atmosfære som bidrar til veksten , slik at suksessen til dyrking . De tiltak som må gjøres for eksempel å gjøre hjemme kumbung baglog , baglog rack, og gir frø , samt gi landbruks . ( Kan du se artikkelen i Oyster Mushroom Dyrking Forberedelse ) .
Tips om Kjøpe Seed - vokst frøplanter er klar for fordelene skal nytes etter noen måneder eller noen få år . Som slike feil i å kjøpe dette frøet ville være dødelig ikke bare økonomisk tap, men også et tap av energi og tid . Det er noen tips i å kjøpe frø av faktorer må vurderes både tekniske og ikke-tekniske faktorer . Selgere har pålitelig frø følgende egenskaper : Trdaftar i Seed Kontroll og sertifisering Center ( BPSB ) .

    
Frø er solgt allerede sertifisert
    
Har sin egen barnehage eller fastslå opprinnelsen penangkarnya gjør det lettere å spore ektheten av varianter .
Å vite for enkelte varianter av frø det selger . Ha en permanent salgs ( hengt ) noe som gjør det lettere for kjøpere som vil klage .
1 ) Kjøp frø er overlegen eller bedre kvalitet
En god forelder er avledet fra bedre varianter , sunne og gamle nok ( bedre hvis moren anlegget er allerede produserer ) . For å sikre at frøene kom fra en god forelder , er den beste måten å kjenne deg selv direkte frøet forelder . Det er ikke vanskelig å gjøre hvis selgeren har blitt godt kjent til kjøperen . I denne tilstanden kjøperen vet som regel veldig godt tilstanden til " produksjonskjøkken " frøet produsenter . Hvis ikke er mulig å fastslå direkte tilstanden foreldreplantene , forsøker å gjøre er å be om så mye informasjon som mulig til oppdretter av morplanten . For å finne de frøvarianter , kan gjøres ved å identifisere de spesifikke karakteristikkene av disse variantene . Frøplanter sunt og se bra ut i valg av plante frø, som må vurderes først er fremveksten av stammer , greiner og blader . Videre kan det ytre utseende også tas i betraktning, hvis det er symptomer på skadedyr og sykdommer eller ikke .
Forme stammen og grenene er godt valgt , kontak jodoh ser jevn og solid , ikke for høy og ikke for kort i forhold til alder . Forkrøplet plante vanligvis kortere enn den burde være synlig . Det er også en økende frøplante høyde for raskt , mens bagasjerommet ser liten og virker mindre solid . Det bør bemerkes at den gode sæd har vanligvis en hovedstammen vokser rette og opprettstående , ikke buet . I frukt avlinger som har mange grener , grener vanligvis vokser jevnt ut i alle retninger . På slutten av gren plante skudd og blad knopper vises som indikerer vekst .
2 ) Emballasje og anerkjennelse gitt frø .
For frø som sendes i form av stubber ( skrapet ) , ingen leveringsproblemer fordi noen frø kan bli pakket med banantrær eller annet materiale som er fuktig, slik at røttene ikke tørr , frø som oransje og teak .
Frøplanter er følsomme emballasje, for eksempel durian frøplanter, kan gjøres ved å fjerne halvparten av jorden , og deretter legge kokospulver( cocopeat ) . For å avlaste stress, før de ble transportert frø plasseres først i skyggen og vannet for tilpasning . Etter en uke frøplantene vanligvis hatt frisk igjen og kan pakkes i ventilerte kasser som skal sendes . Ved hjelp av denne form for pakking, deretter i plastpose frøplanter opprinnelig veide 4-7 kg / frø menjadi0 0,5 til 1 kg / frø . Utstedt en halv - land og lagt til gel ( Agrosoft ) , deretter bundet plastpose . Denne situasjonen gjør frøene kan vare opp til 4-7 dager uten vanning · Pakking uten å redusere planting medium , vanligvis for landbasert transport .
Transport vegetative frø bør være godt planlagt . Generelt , hvor frøene vil bli transportert med fly , ikke så bekymret for skader fra mangel på vann ( tørke ) . Som må vurderes er når den vegetative frø vil bli transportert fra land eller sjø transport membutihkan en relativt lang tid ( mer enn 4-7 dager ) så det bør gjøres med steiner bahanbahan pakking frø som vannet fordamper og åndedrett kan redusere . En teknikk er å vikle hele veien dengaan frø med blader / banan og polybags frø dekket med våt sagflis ( mild , men fuktig frø ) og frø dipcking og klar til å bli sendt . I mer moderne forhold ,
N2 fylt plastemballasje frø eller divacuum så det er ingen respirasjon og frø vil være trygg i løpet av pengankutan .
og ? X? en ? en ? S ? fR ? oss . Denne spesielle fortykkelse av stamcelle magaspora dekselet . I frø planter er planter som har lave nivåer av de to typer sporer vil holde stamcellene i megasporangium megaspores .
Denne prosessen er bare funnet i planter angiosperms . I frø lukket anlegg nucelus generelt ansett som megasporangium veggen . Som et resultat av vekst og basal nucelus vil snart diangkap den integument , deretter vil vokse og surround mikrofil . Bakan frø kan være rette , men i de fleste planter blomst frø som vil reversere Degan mikrofilnya hullet fører til placenta og stammen smeltet til integument . Megaspore mor celle vil dele i to og danner fire megaspores . Bare én av fire megaspores og megaspore vanligvis lengst fra mikrofil vil være nærmest til matforsyningen . Embryo sac er et stort og levende megaspores YAG kontinuerlig. Under utviklingen av embryoet sac , deler megaspore kjernen i tre mitotic prosessen slik at det blir en kjerne av åtte genetisk identiske. Mat og drikke er absorbert gjennom ovule stilken og forstørret lomme sammen med nucelus og integument . pasang iklan online Fire åttende mellom kjernen ved slutten av embryoet sac mikrofil . Mens de fire andre ved den motsatte ende. En nukeus , vil polare kjerner bevege seg fra midten mot megaspore kelomppok deretter omgitt av en tynn hinne , slik at i løpet av denne prosessen vil føre til at kjernen liggende igjen. Den tredje cellen er på slutten mikrofil egg . Mens de to tilstøtende celler vil omslutte egg og er referert til som sinergit .

No comments:

Post a Comment